JUST DESIGN A NEW BOX

Frank Merkes
Mijn naam is Frank Merkes en ik ben grafisch vormgever van beroep en heb ruim 17 jaar ervaring. Vanuit de jaren ervaring als ontwerper bij een communicatie advies bureau, is begin 2014 Idem Design ontstaan met het idee relaties op zeer flexibele wijze te ontzorgen.

Ik ondersteun u dan ook graag met het positioneren en (verder) ontwikkelen van uw concept, grafisch design en uitwerking hiervan, het verzorgen en begeleiden van drukwerk en webdesign.
"Bij de één is het glas half vol, bij de ander is het half leeg. Als grafisch ontwerper zie ik een verpakking die niet passend is voor het product."
Met een gezellige dosis eigenwijsheid denk ik nooit in problemen, maar altijd in oplossingen. En door mijn jarenlange ervaring vanuit de grafische industrie ben ik in staat niet alleen creatieve designs te ontwikkelen, maar ook doeltreffende en resultaat gerichte grafische oplossingen te realiseren.

Met veel ambitie werk ik voor een diversiteit aan klanten veelal in een niche markt zoals:
Gemeente West Betuwe
Bürkert Contromatic,
Werkzaak Rivierenland,
OOOmega (Concepts for Health),
Gemeente Geldermalsen
en Nedac Sorbo Group.
Maar zeker ook inspirerende relaties als:
Doux,
Gemeente Tiel,
Metaglas,
TB Brown
en Durf kindercoaching behoren tot het vast klantenpakket.

Mijn brede ervaring komt voort uit het jarenlange designs voor: Ambulancezorg Nederland, Arcelor Mittal, ArjoHuntleigh, Avri, Bakkersland, Bourjois, BVLGARI, Cedris, Clarins, Danone Nederland, Dior, Duvel Moortgat, Energy4All, eigen! Arnhem, Estée Lauder, Gemeente Sneek, GGD Rivierenland, IVM, Kenniscentrum Koffie & Gezondheid, Kellogg’s, MKB Nederland, Mworks, Openbaar Onderwijs Tiel, Prada, ProAssist, Procter & Gamble, RAAK, Ravu, Scem, Sephora Nederland, Uit in Arnhem en Wasa.

Geïnspireerd? Neem vrijblijvend contact op en ik help u graag verder.
info@idemdesign.nl of 06-200 656 57
Bekijk hier de algemene voorwaarden en privacyverklaring. © 2018 Frank Merkes